2012-06-20 08:59:42• hírek • Blikk

Győzike: Félmilliárdot kaptunk a nagyitól

Mindenkiben tisztán él a kép, amint nagymamájától csokit, fagyit, kólát vagy esetleg zsebpénzt kapott. Győzike (38) nagyija, Maris mama (†79) valamivel nagyvonalúbb volt: dédunokáinak, Evelynnek (18) és Virágnak (10) három házat vett, közjegyző előtt tanúsította, hogy 196 millió forintot készpénzben adott az évek alatt, s a végakaratában is kedvenc unokáját jelölte meg örököseként!

Legalábbis ezt állítja a showman az ügyészségre eljuttatott vallomásában, amit az adócsalási ügyében tett. Győzike ellen 22,2 millió forint értékű adócsalási per zajlik, amelyben azzal vádolják a roma showmant, hogy az RTL Klubtól kapott fizetését nem tüntette fel bevételként az éves adóbevallásaiban, s ezáltal járulékokat sem fizetett utána. Győzi váltig állította, hogy egy fillért sem kért a tévés szereplésért, de hogy akkor miből élt nagylábon az elmúlt években, azt titokban tartotta, még a bíróságon sem mondta meg soha az okát.

Egészen mostanáig. Merthogy elképesztő magyarázattal szolgált az ügyészségnek a három hatalmas házát, a luxuskocsikat és a fényűző életvitelt illetően.

- Hosszú betegség után éppen egy éve meghalt anyai nagyanyám, Maris mama. Én voltam a kedvence, már gyerekkoromban is csak ő hitte el, amikor mondogattam: híres leszek! Beát se anyám, se apám nem kedvelte, mert mást néztek ki nekem, így amikor udvarolni kezdtem, a nagyihoz költöztem. Szüleim ki is tagadtak, amikor feleségül vettem Beát, de a mama mellettünk maradt, folyamatosan pénzelt, segített minket - mesélte Győzike. - Evelyn születésekor Nógrádmegyerben vett a pici lány nevére egy vadonatúj házat, oda költöztünk a babával. Később beteges lett szegény, ezért Hajdúszoboszlóra járt a gyógyvíz miatt, itt vett öt évvel később egy másik házat Evelynnek. Amint megszületett Virág, azt mondta: neki sem lehet kevesebb, ezért megvásárolta nevére Salgótarjánban a későbbi Győzike-villát, a mama szerint ez kitett kettőt. Ez tíz éve történt, vagyis szó sem lehetett adócsalásról - szögezte le határozottan Győzike.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: